Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/8 x 3


Fotoredigering och djungelexpedition - en drömraga

 

Går till redigeringsrummet

ser rätt dåligt där i skummet

ena fotot är försvunnet

 

När jag går tillbaka sedan

är min plats upptagen redan

abonnerad hela fredan

 

Jag får ta en stol emellan

borden, får jag plats där? sällan!

jag går hem igen och gnäller

 

Det är mörker i mitt flickrum

känner mig så fucking fittdum

för att jag gav upp och gick hem

 

Men då kommer lilla syster

hon är ung och stark och yster

gör vadhelst som henne lyster

 

Hennes rum med blomtapeten

rymmer kanske hemligheten

men hon tiger, ler förveten

 

Vi far hem till närmsta granne

och planerar väl att stanna

unna oss en kaffepanna?

 

Hela huset är en djungel

vardagsrummet rena dungen

fullt av aporna som sjunger

 

Papegojor och hyenor

skapar ständigt nya scener

de är vackra, stolta, rena

 

Sedan kommer systerns vänner

en drös ungdomar hon känner

Liv och Ada, Hans och Svenne

 

De tar bilen, far till Malmö

för att njuta av en kall öl

jag blir strandsatt på en halvö

 

Gör försök att mata apor

men vår grannfru bara ratar

de menyförslag jag framtar

 

Det är då en ung väninna

som jag inte kände innan

dyker upp, den rara kvinnan

 

Vi går hem och lagar middag

sedan tar vi oss en fridag




Bunden vers av Nanna X
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-02 09:13



Bookmark and Share


    nånja
en text det är roligt att umgås med...
2014-10-04

    ej medlem längre
Strålande! Fick också lite tavla framför mig. Vet en man som Målar som denna text!
2014-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Du framtar dessutom finfina ord som fittdum och förveten!!
2014-10-02

  TrollTörnTrappan VIP
Ännu mer smakfullt rimmat än vanligt! kring ett minst lika intresseväckande innehåll som vanligt!
2014-10-02

  cilax VIP
vad bra! men det ska väl heta scenor?
2014-10-02

  i af apa
liksom
härlig
papegojor
& hyenor
befriande...
2014-10-02

  Stefan Albrektsson
Husavsnittet: där får jag också tavel-feeling, men Henri Rousseau. Mustigt, murrigt, grönt.
2014-10-02

  Anya VIP
Jag får till mig en färgglad, mustig tavla med djungelmotiv, papegojor, slingerväxter osv. En Dardel tror jag... En litterär modernistisk text liksom.... hihihi
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X