Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandfacklor

Jag skriver numera på papper
Så det får ni aldrig se
Fläckat av mitt svarta kaffe,
Aldrig rödtjut eller te
Fast det är väl mera kultur
Kalla mig gärna sur
Men jag trivs mycket bättre med papper
Än Safari, word och allt det
Som jag inte kan elda med




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-10-02 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP