Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus i mörkret!

För ett värmande öga
man faller lätt till föga
när man mer än fryser
och ser att det finns
nå´n som hyser:

Omtanke om den
där det behövs stöd
där elden som var
bara syns kvar
som falnad glöd
och finner en tråd: Röd!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-03 09:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra så....
2014-10-12

  Olof Lagerhorn VIP
Fin text om värme och medkänsla.
2014-10-07

  Ezmeralda VIP
Underbar text.
2014-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Det är många som behöver värme i världens kyliga klimat!

Grattis till placeringen.
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
En fin uppmaning...
2014-10-03

  Angel of love
En värme som behövs.
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt