Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3+3+4


Uggletorn I - en drömraga

 

Ugglorna flög uti alla väder

i alla väderstreck utan kläder

själva så gjorde vi punkfrisyrer

och skötte om våra handblessyrer

barnen blev trötta på sällskapsspelen

kanske var det vårat eget fel men

jag fick gå ner uti scenförrådet

lämna mitt spel för att hitta tråden




Bunden vers av Nanna X
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-03 09:47



Bookmark and Share


    nånja
Du gjorde det :)
2014-10-03

    Lars Gullberg




Smile


2014-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Snyggt besinnande stämning, men ville fått reda på mer om ugglorna, för att inte tala om tornet... "hitta tråden" kopplar jag till "utan kläder"!! - rotade du bland dräkterna?
2014-10-03

    ej medlem längre
gillas!
2014-10-03

    ej medlem längre
Härlig text. Gillar såna rim: (vet inte vad de kallas) sällskapsspelen
eget fel men

Snyggt!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X