Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sköna värmen. Bild Google.


BARFOTA

Den varmaste sommaren vi har
haft år 2014.
Och nu är det sent på hösten.
Vill gå utan skor länge på hösten
precis som jag inte ville tappa
taget om sommaren.
Idag är inte solen framme så
efter en stund känner jag höstens
kalla grepp på gräsmattan.
Återvänder in stugans värme
och tänder elden i den öppna
spisen.
Vill ha värme i mina höst kalla
fötter.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-03 11:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-10-05

  Palett
Föredrar nog brasan framför att gå barfota i höstfukten !!
2014-10-05

  anits VIP
Så fint skrivet, jag tycker också om att gå barfota!
2014-10-04

  Bibbi VIP
Jättefint skrivet.
2014-10-03

  ResenärGenomLivet VIP
Jag tänker precis som du...fint skrivet...
2014-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Jag är också ett "barnfotabarn".

2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos