Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation


Jag ser dig ...

... som för mig är ämnad
vart jag mig än vänder
inom varje 
skrymsle och vrå ...

Ej blott bilden
av dig
utan än mer känslan
du får till
att gro, växa och slå rot
inom hela mig ...

... väcker saknaden
till liv igen ...

Saknaden
av känslan
nära tätt intill 
vid alla insomnanden
jämväl 
vid alla uppvaknanden ...

Din närvarande frånvaro
är förutom alla minnen
allt jag av dig ännu har kvar
av allt det som en gång var ...

Just dig
som så kompromisslöst
oåterkalleligt 
lämnade mig ensam kvar
i livet utan vare sig
svar på eller förklaring till
varför ...

... kommer ej 
någonsin tillbaka till mig ...

Men den som 
för resten av mitt liv
är ämnad för mig ...

... efter 
men utan jämförelse med dig ...

... finns i detta livet
och väntar på
att tillsammans med mig
få uppleva det perfekta ögonblick
som kommer att bli
det gemensamma universum
vår kärlek ska få 
utvecklas, växa och upplevas i
och utifrån
det du och jag
som jag längtar så
innerligt till och vill
ska komma att bli
det ''Vi'' 
vilket finns kvar över tid
resten av vårt liv ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-10-03 20:15



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Peter :-)
2014-10-04

    Mia Sedvall
Mycket vacker beskrivning av
en längtan stor..

2014-10-04

  WyS VIP
Vacker text!

2014-10-03

  Palett
Fin text om längtan efter tvåsamhet.
2014-10-03

  Ingrid Trolle
Stark längtan
efter det som var
och lika stark önskan
till framtiden
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP