Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtu.be/LuK3zugL_5E


Atlantis


En liten sorg
Ur tankar och minnen
Och varför inte
Just i kväll
En gammal sång
Når mina sinnen
Träffar mitt inre
Som en smäll

Jag fick ett perspektiv där jag satt
Det är kväll i mitt liv, snart är det natt




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-03 23:25



Bookmark and Share


  erkki
Liksom lite träffande. Vemodigt. Men än är knoppen klar. Och det mesta andra, tack och lov.
2014-10-09

    tramp
än har inte solen gått ner ! Och dina rim sitter fint .

bra låt btw
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP