Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende?

Är jag det?
Är det ens möjligt?
Det är inget farligt
Tror jag
Det är kul
Men ändå jobbigt
Jag vill inte sluta
Verkligen inte
Bara att det ska vara mer naturligt
I lagom dos
Jag vet inte
Om det är bra eller dåligt för mig
Men jag vill inte
Att det ska gå för långt
För då kanske det är försent
Jag vill inte ha hjälp
Jag kan nog fixa det själv
Eller?
Så många frågor
Men inga svar
Undrar om någon kan svaret
Men då måste jag ta steget
Att fråga




Fri vers av typså
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-04 02:51



Bookmark and Share


  Li-Lo
Ambivalens fint beskrivet.
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

typså