Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare till vad

Jag är fast
I dig
I det
I dom
I det här
Det har blivit så
Jag vill ej
Motstridig
Men samtidigt medryckt
Är detta verklighet för vissa
Denna verklighet är neddragande
Ner i ett hål
I en återvändsgränd
Ett svart hål
Vad finns det mer
Det finns mer
Ju
Jag vet det
Varför går jag inte bara
När det finns färger
Ljus
Lycka
Det jag längtar efter
Frihet




Fri vers (Fri form) av typså
Läst 167 gånger
Publicerad 2016-11-07 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

typså