Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3+3+4


Uggletorn II - en drömraga

 

Åter stod jag uti uggletornet

vässade pennan och väderkornet

rättade vecken i klädedräkten

ordnade kartan och väderstrecken

omvandlade sedan min livsförlisning

till en sorts underlig undervisning

utifrån vecken i långa manteln

flög där små hippies och andra fjantar

fjärilar, småkryp och vilsna hundar

dock inga ugglor, dom höll sig undan

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-04 08:31



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Rafflande, ljudande flöde - både i I & II. Precis som TTT gör jag mentala glädjehjulningar över "klädedräkten"-"väderstrecken".
2014-10-05

    nånja
you cant just rhyme, you can flow flow flow...!
som en c-rayz sa en gång, nästan.....
2014-10-04

  Catharina Edin VIP
Great, NannaX!
2014-10-04

    Lars Gullberg


Du är i ett härligt stim

varje rad är som en bild som du sytt med nål och tråd.

Det är som om du sitter däri din trädgård och syr med pennan




2014-10-04

  TrollTörnTrappan VIP
...och så världens bästa rim : väderstrecken och klädedräkten - kanske du har kört förut, men håller fint under alla förhållanden, dessutom med vecken blir det en mycket skarp teckning, som passar de vises pennvässare!
2014-10-04

  TrollTörnTrappan VIP
Jo, kloka nog att utebli - de vet ju hur du står där vaksam i tornet... Härligt få en till runda på detta potentiella tema!!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X