Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Minnet av en Vår






Kom fågelns lilla källa
Sprudlande

Mellan jord av
Blommande vitsippor

Låt mig känna
att jag lever

I samklang
Med Våren

Så skall jag dricka
Stillnaden

Se de skira
Löven spricka upp
I Majkvällen

Känna Rikedom
Och Harmoni

Vid denna Skapelse
stund
På Jorden




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-04 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att känna så för naturen... och våren är hoppfullt att tänka på nu när vi går mot vinter
2014-10-09

    ej medlem längre
Vilken fin vår, som du låter oss se och känna.
2014-10-05

  Palett
Så vacker text med doft av vår !
2014-10-04

  i af apa
som att
"dricka stillnaden..."

vackert...
2014-10-04

  Valter Örn VIP
Jag tycker man känner doften av uppvärmd mylla, blomdoft och brända löv i din dikt!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP