Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNEN SEGLADE UT ÖVER HAVET

Havet låg i stillhet,
över strandängen

steg fullmånen upp
seglade ut över havet

Två människor
på klippans blanka häll

smög intill varandra
läppar sökte läppar

Augustikvällen
omfamnande varm

var fylld av kärlekslängtan
och löften

Himlarymdens stjärnor
tändes en och en

månen bredde ut sin gata
av silverskimrad väv

Endast stjärnorna
och månen

hörde deras ord
och log åt deras längtan




Fri vers av Palett
Läst 303 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-10-04 15:52



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Varmt mjukt
och mycket
vackert
2014-11-30

  Lars Hedlin
Så bra framfört!
2014-10-07

  Chawa VIP
Stämningsfull, fylld av löften och värme... Mjukt för du din pensel över kärleksväven och tavlan blir underbar att se på...
2014-10-07

  ULJO
Vackert i månens sken
2014-10-06

  Bo Himmelsbåge
En varm o öm kärleksdikt i augustimånens sken...
2014-10-05

  Heikki Hellman
Liksom känslornas tolk skulle ha diktat denna fascinerande vackra kvällsstämning mellan två älskande!
2014-10-04

  Lärling
Mycket vacker!
2014-10-04

    prima donna
härlig text!
2014-10-04

    AgnesKenshin
detta är en sann "Palett" text det:)
2014-10-04

    ej medlem längre
Vackert och romantiskt i månskenet!
2014-10-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Får bilder för min inre syn.
2014-10-04

  Kattfot
Väldigt fin kärleksdikt! Den bokmärker jag- tack!
2014-10-04

    ej medlem längre
Bra!
2014-10-04

  louisegirl
Varm och fin kärlek, i augusti kvällen..
Så fint skrivet!
2014-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett