Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All värld i tiden

Rakryggade står
Sida vid sida
År efter år
De obegråtna döda
Myrvatten ska flöda
Tider lida
Innan vi förstår

Vi är alla barr på samma träd
Vi är alla strån av samma säd




Bunden vers av Solitaire VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-05 00:32



Bookmark and Share


    embla
Vilken fin rytm i texten. Som pulsslag. Obönhörlig och kanske lite dystopisk, men sann!
2014-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Känns som en stor trygghet inbyggd i dessa ord, hoppas de lockar en del läsare till ditt bord
2014-10-05

  Chawa VIP
Skönlästa ord med djup innebörd.
De två sista meningarna hyser stor insikt... Tycker om rytmen!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP