Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en omvänd version av min text Brödval - här blir familjemedlemmen till bröd i stället för tvärtom


Förbrödning - en drömsonett

 

Jag ville spela fast jag var en mamma

så jag fick lämna sonen i en sal

jag hade faktiskt inte något val

där fanns det blöjor och det fanns en amma

 

Jag kände skulder och jag kände kval

jag kunde inte släppa loss och jamma

det kunde aldrig mera bli detsamma

jag kunde inte längre bli normal

 

När jag kom åter var han som ett bröd

med knaprig skorpa och en narig läpp

jag höll den lille stilla mot mitt bröst

 

Jag var så glad att inte han var död

vågade ändå inte ropa häpp!

bara försökte vila i en tröst

 

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-05 10:11



Bookmark and Share


    nånja
charmigt och dansant om ett sådant band!
2014-10-05

  cilax VIP
snyggt
2014-10-05

  i af apa
den här ljuder
nåt speciellt...!
2014-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X