Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse, jag?

Som människa går jag vilse i mina egna fotspår.
Jag gör om samma misstag gång på gång.
Kanske för att jag känner igen mig.
Kanske ger det mig en trygghet på något sätt.

Men ändå vill jag inte gå där jag redan gått.
Hur bryter jag mönstret tro?




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2014-10-05 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP