Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du mig främling

Du fångade min uppmärksamhet så fort våra ögon mötes.
det va något med dina ögon som utstrålade värme.
Något med din stil som jag fastnade för.
Något med dina läppar som bad mig att kyssa dom.
så på en liten skit ö full med fulla seglare, va det du och jag som satt uppe hela natten.

Det skulle varit fler minuter på varje timme.
Hoppas vi ses snart igen.




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-06 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens