Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESINS POESI


DIO DEBAPTIST-ESPERANTO RELIGIO

Satan Lurar Döpta att dyrka Dopets Renhet som förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi och Döpta hädar därför sin egen Ande=Heliga Ande Avdöpta inte kan häda eftersom Avdöpta inte har denna Ande! Satan Lurar Döpta som benådade Syndare d.v.s att "Gud" älskar Döpta som Syndar som om dom aldrig Syndar oavsett hur mycket Döpta Syndar! Satan Lurar Döpta att deras Kärlek till Döda Juden Jesus är av Sexuell karaktär och Döpta blir per automatic Homosexuella Nekrofiler som dricker Döda Juden Jesus Blod i Nattvarden! Satan Lurar Döpta att bli medveten om Synden för att som Döpta påstår kunna undvika Synden men alltid med motsatt effekt! Satan Lurar Döpta med ett Himmelrike som hälsar Döpta Hitler Välkommen och där Döpta tillsammans med Döpta Hitler dricker Döda Juden Blod i Nattvarden enligt Döpta själva! Satan Lurar Döpta när 10% av Jordens Befolkning som är Döpta Mördat, Våldtagit och Plundrat till sig 90% av Jordens Resurser med Döptas Bibel i ena Handen och Pistolen i den andra Handen med vilken Döpta avrättat Alla som vägrar ta emot Döda Juden Jesus som sin personliga Frälsare i Dopet!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 126 gånger
Publicerad 2014-10-07 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA