Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever mitt i den mest romantiska historien.

"Jag skulle gärna återuppleva den där kvällen
då vi bråkade som mest,
bara det innebär att jag fick vara med dig igen."




Fri vers av Inteheltmed
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-07 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed