Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så gick då ännu ett liv.

Så gick då ännu ett liv
barfota fram över jorden.
Det tassade lätt utan strider och kiv
och snubblade sällan på orden.

Vinter blev vår
och sommar blev höst,
vägar blev varma och kalla.
År efter år,
med bekymmerslös röst,
det gick där och gnola och tralla.

Livet det lekte
och rörde upp damm
på stigar bland kottar och rötter.
Åren de smekte
tills livet kom fram
på glada men ömmande fötter.






Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-07 19:12



Bookmark and Share


    prima donna
fint!
2014-10-16

  Li-Lo
uppfriskande målande
tack
2014-10-09

  Solitaire VIP
Jäklar, vad fyndigt,
Och fint och trevligt!
Just så där ska ju ett liv vara!
2014-10-07

  Marita Ohlquist VIP
En önskedröm för alla liv!
Gillar knorren på slutet.
2014-10-07

    ej medlem längre
Mycket bra med en lite humoristisk underton.
2014-10-07

    Sefarge VIP
Som en vandringssång.
Medmänskligt, utan klass
Eller ras.
Tack!

2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp