Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provade med Lasse Stefanz!

Många gånger ville jag väl
skava av
och få ett slut.
Fila till mig,
vara vanlig.
dölja det som mest stod ut.

Provade med Lasse Stefanz,
villa, Volvo och sobril.
Körde rostfritt ganska länge,
åkte statiskt många mil.

Åksjuk blev jag utan glädje,
trots ett liv
i rostfritt stål.
Levde mallen ganska länge
i en stank av tro och tvål.

Men vart jag såg fanns ingen lycka,
inga ögon brann av ljus.
Bara tro det alla tycka
och se blint till eget hus.

Så varför ska jag ens försöka
pressas in i mall så kall,
när mitt själv sitt jag föröka
bäst som jag iallafall.








Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-10 00:02



Bookmark and Share


  Knickedick
Skrik ut ditt unikum, det är ändå ingen som hör
2015-09-24

  gunnnar nylund VIP
Man behöver ej
tvätta orden i tvål
.... vara go å snäll
roligare är att ...
skrika med vrål
och bete sig som en rebell.


Hå, hå man behöver stanna upp ibland
och ifrågasätta vem man är egentligen.

Bra text vetja!
2015-09-14

    Sefarge VIP
Bra Dikt med självinsikt!
och djup!
med kör så det ryker i ekorrhjulet
"Tills däcken faller isär"
Vad finns sedan kvar. ..
:)
2015-09-11

    ej medlem längre
Fortsätt och fortsätt att va rebell!!!:)
2015-09-10

  Nanna X
Fortsätt och fortsätt och va dej själv :-)
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp