Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hepp veckohandlar.

I kundvagnen la jag
ömhet o kärlek,
vänskap o tillit
och fyra små burkar med varm empati.

I kyldisken tog jag
två paket kramar,
respekt i en plastspann
och åtta paket med ren sympati.

Sen gick jag mot kassan
med allt jag behövde
och ville väl pröjsa
men där va det stopp

För biträdet påstod,
att inget av värde,
fanns att betala,
och jag va nog inte
helt klar i min knopp.

Men jag köpte en kasse
och fyllde den också,
med allt som jag hittat
som jag ville ha.

Och fast att jag snattat
tre kilo glädje,
så stoppa mig ingen
när jag skulle dra.




Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 343 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-15 00:52



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken magisk resa du gjort i denna
butik.
Älskade bara denna poesi, om kärlek, kramar, respekt, ömhet , kramar och sympati!!
Härlig!!
2015-10-17

  Nanna X
The best things in life are free :-)
2015-10-15

  Knickedick
Resursslösande att köpa en kasse. Tänker du ingenting på framtidens barn och deras nu minskade förmåga att få ett drägligt liv pga ditt konsumtionsbehov
2015-10-15

  Silverstripe
En underbar handlingshistoria!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp