Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för besöket.

När du hade gått,
stängde jag fönstret mot kylan.
tog stygnen ur mina läppar,
torkade bort dina svarta spyor
ifrån köksgolvet
och vände min skalle ut och in
för att vädra.

Blå-måsen-kopparna
och kakfatet med
dina älskade chokladbollar
stod kvar på köksbordet.

På den vita, fållade duken
vred sig en likmask.




Fri vers av hippsomhapp Hepp
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-23 22:17



Bookmark and Share


  Maria T
Fy så hemskt
2015-09-24

  gunnnar nylund VIP
Uj,uj det låter som fan själv varit på
besök... eller var det liemannen som
åkt vilse.... huga mig. Häng vitlök i
dörrposten å en vass kniv under tröskeln så kommer ingen av dem in
nästa gång.

2015-09-24

  Nanna X
Allt oväntat besök är inte lika hemtrevligt...
2015-09-24

    ej medlem längre
unbelievably disgustingly blue...ish
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp