Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I virkat vardagsmönster.

I
parkettens fiskbensmönster
såg
jag skuggan av din fot.
Där
i krossat vardagsfönster
blev
du, älskling, till ett hot.

Vad
jag gjorde kunde kvitta,
hur
jag gjorde, om du log,
när
du felen ville hitta
och
du slog och slog
och
slog.







Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-17 00:24



Bookmark and Share


  Nanna X
Aj. Stirra inte för djupt i parketten...
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp