Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Batteristens vånda.

Det är skönt att va själv
när man slipper va ensam.
Det är fint att va tvåsam
i fyrtakt ibland.

Det torde va tveksamt
om tresam i femtakt
utgör en sextakt
i drömmarnas land.

Kör man ett solo
så är det i bluestakt.
Det framförs i halvtakt
med skakande hand.

Och skulle en god takt
i tvåtakt bli otakt
så blir det väl osagt
som skulle bli sagt?




Bunden vers (Rim) av hippsomhapp Hepp
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-24 00:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Här tappas inte takten,
mitt i det ordrimmande prakten.
Finurligt snidat!!
:)
2015-09-29

  Nanna X
Yeah vilket sväng :-)
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp