Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inväntar instruktioner

Min kropp slarvigt slängd i fåtöljen
framför fyrtiotvåtummaren.

Inväntar instruktioner.

Hornhinnor lapar ljus i epileptisk tretakt.

Hammarens slag på domnat städ
trummar sövande frekvens.

Bedövad, berövad och nollställd
undrar jag ingenting.

Pålagda skratt stimulerar
auditivt käkmuskulatur.

Kropp i beta,
synapser i alpha.

Inväntar instruktioner.

Hjärnsubstans reagerar
när bildskärm simulerar
känsloliv.

Och jag

inväntar instruktioner.




Fri vers av hippsomhapp Hepp
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-14 21:55



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
TV:n oss förslavat
med fjärran kontroll
var cell den rökt och gravat
så hjärnan fattar noll

Jaa, nog gör den skäl för sitt namn...
dumburken!!
2015-03-15

  KattenKin VIP
Ja det är tv:n i ett nötskal, vilken tur att jag slängt ut den! Dunderbra skrivet!
2015-03-15

    ej medlem längre
bra!
2015-03-15

  Nanna X
har du kollat fjärrkontrollen? det kanske är förprogrammerat där?
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp