Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Jag vaknade inatt
Du gör fortfarande ont


Jag sträckte ut min arm
I tomheten
I mörkret

Måste andas
Måste kliva upp

Måste ta mig samman
Vill stänga av
Ta bort dig

Få dig ur mitt sinne
Radera dig ur mitt minne

Jag bäddade rent
Ingen doft av dig finns kvar
Fan vad jag ångrar mig

Håller hårt om din kudde
Andas djupt
Vill kunna dofta dig lite


Jag vaknade inatt
Med tyngd i mitt bröst
Vände mig om
Önskade jag kunde se dig ligga här bredvid
Jag ville tända lampan

Väcka dig
Se dig

Ville höra din röst
Jag behövde verkligen din tröst



Din doft är borta sen länge
Min säng är tom på dofter av dig
Av oss




Bredvid mig finns inte längre du
Jag klarar mig det vet jag
Är ensam nu

Vem är jag att sakna nån som du
Som gör mig så ont

Du är någon som jag inte råder på
Men fan vad du gör mig så ont ändå

Ändå, så desperat
försöker jag minnas doften av du
Du gör ont

Hela tiden

Särskilt nu








Fri vers av Frostflinga
Läst 303 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-10-07 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starka rader ... tycker om!
2014-10-10

  Niclas Petersson VIP
Naket, ärligt och smärtsamt.
Bra.
Gillar.
2014-10-10

  Lars Hedlin
Starkt ärligt och berörande inom...
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om tankar och känslor efter en sprucken relation.
2014-10-08

  louisegirl
Smärtsamt..
Fint skrivet!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga