Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem...




Hem!

Vill bara hem!!!!!!

Stänga ute
Stänga av

Tiga
Släppa masken


Vill inte se alla fina nära
ställa frågor
undra hur jag mår

Vill inte
biter ihop

snälla släpp inte fram en endaste tår
sänker blicken

Måste ila
måste gå




Hem !!!

Öppna dörren
lås den
andas ut

Kastar mina nycklar
faller ner på huk

Ännu en dag utan oss
går mot sitt slut

Måste ge efter
tårar och känslor

allt kommer ut

Magen värker
Jag känner mig sjuk
Du gjorde att jag knappt vågar mig ut

Jag vill ju inte visa hur ledsen jag är
det är skönt att vara hemma

Ingen ser eller hör mig
Det är skönt att andas
att bara sitta här

Jag borde äta något
Men fryser och är trött
Vill bara sova

God natt lilla jag
Sov nu sött..

























Fri vers av Frostflinga
Läst 306 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-08 22:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och stark i ton och känsla!
2014-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Passar även i andra sammanhang.
2014-10-09

    nånja
bra beskrivet.

inte behöva försöka förklara sånt som inte går att förklara för andra...en plats där en bara kan släppa ut allt...
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga