Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontanvers. tack till Owe T. verkar dock inte som han har någon egen inspelning på YouTube men den här var ganska bra tycker jag: https://www.youtube.com/watch?v=5aQXKpsLwRk&spfreload=1


Vintersport

 

Livet är en enkel match
Om man börjar ifrån skratch

Hyggligt kanske kunde funka
Du har grej och jag har grunka

Men jag ville något mer
Som du säkert också ser

Vintersport är nåt att ha
Stanna på hotellet, ja!

Ångström är en liten enhet
Äger dock en särskild lenhet

Nuläget är alltid fel
Bara redo till en del

Kanske blir det ingenting
Allting slutar med ett ping




Bunden vers av Nanna X
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-09 11:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
ångströmenheten sticker inte ut här... kanske även hoppet är litet...om man ska tolka sista strofen. Jaa visst vore det bra ibland att få börja från scratch.
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X