Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, låt oss skapa rättvisa....


Man ska främja demokrati!
Det onda och det goda ska ha lika mycket!




Fri vers av vildvin
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-10-09 18:31



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
träffsäkert, lika mycket men dock inte av samma sak
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin