Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min dotter i kärlek.

Bland äpplena som fallit ner från trädet,
ska du gå och plocka dem i korgen.
I kärlek ska jag se dig baka pajer och vi ska äta dem
under goda samtal tillsammans.
Vi ska tända ljus när mörkret lägger sig.
När höstkylan breder ut sig,
har jag värme till dig du underbara dotter.
Du är så stor nu. Så vuxen.
Men just då, när du gnuggar dina händer i förtjusning.
Ser jag i mina minnen att du har kvar barnet inom dig.
Du gjorde alltid så
Du gör det ännu.
Det gläder mig och jag tåras i mina ögon
Av min moderskärlek.




Fri vers av själensfrihet
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-10 05:02



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Mycket vackert och rörande
2014-10-11

  Maiah VIP
Fylld av kärlek
2014-10-10

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-10-10

  Elisabeth H
Vacker hyllning till det finaste du har i livet, din dotter.
2014-10-10

  Yrre VIP
Så fin och kärleksfull text!!!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet