Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Vägs Ände

Vi är
Vid vägs ände
Ännu ett vägskäl
Av många i livet

Som en bok
Utläst
Framme vid sista sidan
Får vi visshet

Den rika brunn
Ur vilken orden östes
Har sinat

Den är tom
Liksom du
Liksom jag

Närheten har blivit
En svidande längtan
Skuggande sorg

Som vi ändock
Skall sakna




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 317 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-10 10:42



Bookmark and Share


  Den gröna tomaten
Bra!
2014-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om ett förhållande som spruckit!
2014-10-10

  louisegirl
Fint skrivet om vägskälen i livet
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan