Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kraften sinar...

När kraften sinar
Och förändringen ryter
Gömstället är borta

Livet vaggar oss
Livet skakar oss
Livet piskar oss

Hur faller vi då?




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 423 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-25 09:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i frågeställning och känsla!
2014-10-26

    prima donna
Aj, jag hoppas i någons trygga armar som har kraft att dela med sig av
2014-10-26

  Lena Själsöga Keijser
det sägs
att

allt vilket faller
stiger

ibland är det bra att våga
kan
ske
2014-10-25

  Maj-Lis VIP
Svårt många gånger
2014-10-25

  Carl Mikael Fäldt
Den första texten jag läst av dig-ger mig tro på skrivandet!

Du är genuint inspirerande i ditt sätt att skriva!

Tack att jag fick läsa


2014-10-25

    ej medlem längre
Fantastiska ord.
2014-10-25

    ej medlem längre
"Och förändringen ryter"
Just.
Bra formulerat!
2014-10-25

  louisegirl
Ja livet är inte alltid lätt..<3
Bra förmedlat!

2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan