Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets väg

glädjens minnen speglar rytmen i slagen i mitt
lekfulla hjärta starkt pulserande hungrig efter

mer att fylla min själ med det stärker färgen i
min själ som en nyfödd regnbåge som krossar

en helt grå himmel med sin vackra uppmärksamhet
men även tårar vill falla bakom allt men det är

regnbågen jag vill minnas med sin färg prakt den
dövar all min smärta i det grå bom bom det är mitt

hjärta som krossar tystnaden och ekar bort igenom
allt inget kan stoppa det förutom tiden som jag föddes

till jag vet när jag föddes men inte slutet på min väg
där jag vandrar med ungdomen bakom mej mot åldern

nyfiken på saker att upptäcka i min erfarenhet bom bom
mitt hjärta slår starkt bom bom är min takt i stegen det

liv jag lever är redan passerat det som driver mej framåt
är morgon dagen och det oupptäckta vad finns där eller

inte min erfarenhets existens är där ej synlig bom bom mitt
hjärta påminner mej om tiden kvar här på jorden som jag blev

välsignad med av min moder och faders kärlek dom gjorde
en själ av två jag älskar och saknar dom så bom bom




Fri vers av den nakna poeten
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-11 19:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Fastnade speciellt för
"Nyfödd regnbåge som krossar en helt grå himmel"
2014-10-14

    ej medlem längre
Mycket, mycket poesi du är verkligen en fin poet...
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten