Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farhåga

Tystnad!

I denna stora sal
bärs ekot av sakta steg
till det omvälvda taket

Prästen ensam går
mittgång fram

Där hålls tal för de
ensammas kval
inför bänkrad
efter bänkrad
gapandes tomma

Ingen kände denna knoppande blomma

Som blev begravd med
hela Helvetets
samvetskval




Fri vers av Octavia
Läst 182 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-12 19:03



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jag tror att du gav ordet "farhåga" en ny och utökad betydelse för mig. Tack.
2014-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia