Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara inget svar va?

Bara vara
Bara
bara
Jag kommer aldrig bli klar va ?
Jag vill vara
Lite mer som hon
Du är jag
Jag är du
En tanke
en dag
Inget svar
Vara
Att bara
Svara
Inget bra va ?




Fri vers av Prue86
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86