Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där står jag

jag vill ha snö
jag vill ha allt
som är kallt
jag värms upp inifrån då
jag älskar
men inte som du
jag älskar det man inte får säga utan att ljuga först




Fri vers av Prue86
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-11 19:58



Bookmark and Share


    Bo Malte
vackert...
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86