Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor med törnen.

Låt oss tro på kärleken.
Låt oss tro på framtiden.
Låt oss gå den rätta vägen.
För fan, låt oss!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-10-12 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP