Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst Foton





Jag önskar,jag kunde vara
Något mer.

Än mina ord
till dig.

De är mina bödlar
som förföljer

min bild av Dig.

I Höstlövens spår.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-12 16:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-10-12

    ej medlem längre
väldigt bra!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP