Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation på kvällen

Men vaddå?
ingen i hela världen vill ju ha mig
men visst följ med

Vill du leva i mörkret?
bli uppäten av musiken
och bo i natten
bygga hus i träden

(Ingen vill, jag vet)

Och han?
han kan inte
han vet ju inte ens
vem han är




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-12 16:47



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Du skapade hela känslan av utanförskapet i den här, och sista versen? Shit människa! Riktigt otrolig!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP