Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tystnad

Kärlekens gryning stänker
solen ömt i ditt hår
ger dig frälsning till själen
och läker brustna sår
Kärlekens eldar brinner
och flammar upp i ditt jag
så smärtan i dina sorger
inte gör själen svag

Kärleken segel driver
din längtan till frihetens hav
ett stänk av inre styrka
bjuds bland vågornas nav
Kärlekens tystnad talar
med ord som vill beröra
en vind som dra från norr
vill inte gärna störa

Kärleken leker på ängen
och dansar så länge du vill
doften av ljuvliga blommor
får tiden att stå still
Kärlekens tårar rinner
och skriver melankolisk lyrik
om någon tar dig i handen
så blir din kärlek unik

Kärleken stannar och andas
när nattens stjärnor lyser
av tillit vävs dina drömmar
så din vardag inte fryser
Kärlekens kyssar smeker
mjukt efter dina begär
någonting viskar till vinden
att du i någon är kär

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-10-15 19:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varm och finstämd dikt...
2014-10-18

  Lars Hedlin
En bra och fin text!
2014-10-17

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt om Kärleken som värmer, leker o berör...
2014-10-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2014-10-16

    ej medlem längre
Kärlek och harmoni i underbar poesi, fin läsning i höstmörkret:)
2014-10-16

    ej medlem längre
Ingen skriver kärleksdikter som du. Så mjukt och vackert.
2014-10-16

  louisegirl
En underbar kärleksdikt..
2014-10-16

  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt!
2014-10-15

  Eliza-69
Varm mjuk kärlekstext
2014-10-15

    ej medlem längre
En mycket vacker text..
2014-10-15

  Sanna Forsman
En kärlekens melodi som sjunger vackert i själarymden. :)
2014-10-15

  Ingrid Trolle
Mycket vacker
med fin rytm
2014-10-15

    ej medlem längre
Med dina ord blir kärleken mer än vacker.
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO