Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängt

korsande andetag
punkteras till ljudet
av dina ord
det är stängt
i ditt hjärta
det är ledigt
i mina ådror
du gungar över mitt blod
du sover på min hud




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-14 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2014-10-16

  Oscar E Quinn
Skarpladdad poesi! Älskar det!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström