Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

en vacker rusningstrafik i dina ögon
bländar sig i motljuset när du
regnar ner över påskliljorna när du
landar på ett rouletthjul när du
avfyrar ditt segrande startskott när du
störtar fram genom ljuset och
landar på ett rouletthjul
landar över påskliljor
när du kommer över allt detta
som automatvapen vid beröring
alla dessa substanser i min hjärna
skriker och håller åt fötterna
i denna vår intensiva förbindelse
det är din stund och du delar den med
min innerliga tacksamhet och oändliga
lycka.




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-13 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström