Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet

du var den största
du var den viktigaste
ömhet jag någonsin
burit i min famn
som lagt huvudet mot mitt bröst
och räknat slagen




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström