Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens epilog

vi finns inte längre men
du är ändå rädd att vi skiljs åt
för evigt och aldrig mer

vad är det du är rädd för?
en sådan som jag
har ingenstans att gå




Fri vers av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-26 19:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det där sista har jag ofta upplevt.
Jag har alltid tillhört kategorier som är impopulära: kommunist, punkare, bibeltroende kristen.
Men nu har jag någonstans att gå: Jesus Kristus.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström