Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

du är det hela och det riktiga
du är sprängning
du är lycka
du är större än gud
större än vilket ord
som helst

det finns ett rum där min mening eroderas
det finns ett tillstånd där min kropp skälver
det finns en glädje som gör ont
det finns en visshet hos dig som gör ont
det finns en plats för dig inom mig
och det gör ont
det finns en smärta med dig
som aldrig
slutar.




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström