Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdom

den kommer inifrån
den äter upp mig inuti
den lever inom mig
den sprids som virus
den växer och slår ut
den tar in och tar ut

den här jävla dikten
irrar inom mig som en sjukdom.




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-15 22:49



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Kan känna igen sjukdomsbilden;)

Välfångat om flödets kraft!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström