Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar I.

liksom många andra dödliga
har tid och rum varit mina största fiender
varje sömnlös natt har en
oklar gränslöshet balanserat på min hornhinna
känslor som består av din varma kropp
små souvenirer från gamla platser för längesedan
vågorna som slog mot våra bröst
och stenarna som skar mina sulor på botten
allting finns överallt förutom här
allting sker hela tiden förutom nu
älskling du ser vilka problem
jag brottas med nuförtiden




Fri vers av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-06 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström