Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober

Jag fantiserar för mycket
tanken om dig och mig
när jag egentligen
är ensammast i världen

Och hur fan ska jag veta
det är inte så jävla lätt
när jorden snurrar runt dig
och jag inte ens når upp till
översta hyllan i köket

Och jag känner för att gråta
men det kommer aldrig
och ärret på knogen
kommer ju aldrig försvinna

En hjälpannons
hur hittar jag min själ?
det är helt tomt inuti
har ingen identitet

”Det var så lite så”
betydde jag inte mer
än lite
du räddade ju mitt liv

Och jag känner för att gråta
kysser giftets tunna hölje
ber en sista bön
fast jag inte är religiös
och sedan andas jag in



Och jag är nog ensammast i världen




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-14 19:53



Bookmark and Share


  Ankan_Anki
Så bra!
2014-10-24

    Jim Friberg VIP
Du besitter en otrolig talang :)
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP