Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att beskriva ett hjärta som svämmar över av kärlek


Förväntan och tacksamhet

Pirret hoppar från mage till mage
Passar på att sträcka en rygg
tända ett gnistrande öga
hos var och en

får ljuset att stråla starkare än stjärnorna

ur tusentals händer
sänds böner i tacksamhet




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment