Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikutanke

Tanken

Blir till

Inför mina ögon




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-10-15 09:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
vackert formas den till ord och en fin text här ;)
2014-10-17

  louisegirl
Ja så är det..
Bra skrivet!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan